Barátok közt - Sáfrány Emese verzió

Az előző részek tartalmából :

Emese egy sátáni rituálén vett részt Istenhozottöcsémnálamezavalóvilág Anettal ahol Anett bekápsizva összetörte a pofáját, majd egy helyi paraszt is jól megbaszta a lyukait a szőlőben ahol rátalált.

Emese össze-vissza hazudozva próbált ártatlant játszani, de később jobbnak látta ha beismeri mekkora egy senkiházi drogos üresfejű lotyó. Majd gyorsan elment nyaralni, vitte a babakocsit, hogy rajongói lássák, Ő bizony jó anya, de a gyereket lepasszintotta az apjának, aki elhagyta Emesét pár epizóddal korábban, mert nem bírta elviselni párja semmirekellőségét.

img_6800.JPG

Barátok Közt Emesével 365. rész

Tartalom :
Emese élete végre drámamentes...
A példás családanya és hivatásos naplopó szomorúan tapasztalta, hogy rezsije messzi túllépi a Drága Kormányunk által átlagfogyasztásnak csúfolt értéket. Szerencsére Emese számíthat migráns barátaira, akik gyorsan felszereltek 12 új napelemet Emese viskójára. A nagy munka után méretes bránerüket basztak megmosni, pedig a melegben megizzadt fekaszag erősebb, mint az ázott kutya szaga.

De Sáfrány Emesét ez cseppet sem zavarta, megünnepelte a sikeres munkát afrikai barátaival és hagyta hogy minden testrését friss, meleg niggerondóval töltsenek meg. Így aztán a fekete munkások üres zacskóval mehettek vissza a határhoz, hogy tovább utazzanak Berlin felé, ahol már nagyon várják Őket!

07_1.jpg

A következő részben sem pihen Emesénk!